Εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF)

Εμβρυομεταφορά

Αρχική / Υπηρεσίες / Εμβρυομεταφορά

Εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF)

Εμβρυομεταφορά

Εμβρυομεταφορά είναι η τοποθέτηση των γονιμοποιημένων και διηρημένων εμβρύων στη μήτρα της γυναίκας. Πραγματοποιείται 2-5 ημέρες μετά την ωοληψία.   Πρόκειται για μια απλή και ανώδυνη διαδικασία, δεν απαιτεί αναισθησία και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Με τη χρήση ενός λεπτού και εύκαμπτου καθετήρα και μιας μικρής σύριγγας, ο εμβρυολόγος επιλέγει και αναρροφά τα έμβρυα μέσα σε μικρή ποσότητα καλλιεργητικού υλικού. Ο γιατρός εισάγει τον καθετήρα μέσω του κόλπου και του τραχήλου στην κοιλότητα της μήτρας, όπου και εναποθέτει τα έμβρυα με τη βοήθεια υπερηχογραφικής παρακολούθησης, όταν χρειάζεται.

Συνήθως, μεταφέρονται δύο έως τρία έμβρυα. Ο αριθμός των εμβρύων που μεταφέρονται εξαρτάται από την ποιότητά τους (σύμφωνα με τα μορφολογικά κριτήρια που αναφέρθηκαν προηγουμένως), την ηλικία της γυναίκας και τον αριθμό των προσπαθειών που έχει κάνει το ζευγάρι. Σε διεθνές επίπεδο, παρατηρείται μία τάση μείωσης του αριθμού των μεταφερόμενων εμβρύων, με σκοπό να μειωθούν οι πολύδυμες κυήσεις και οι πιθανές μαιευτικές και περιγεννητικές επιπλοκές που συνεπάγονται.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά

είτε μέσω της παρακάτω φόρμας:

  Όνομα *

  Επώνυμο *

  Email *

  Υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

  Τηλεφωνική Επικοινωνία

  NAIOXI

  Τηλέφωνο *

  Ώρες επικοινωνίας *

  Οτιδήποτε άλλο θέλετε να προσθέσετε  Θα ήθελα να λάβω πληροφορίες από το FIVI και το Athens Medical Group μέσω e-mail στην παραπάνω διεύθυνση

  Δεν έχει σημασία ο λόγος,
  μπορουμε να σας βοηθησουμε.