Προεμφυτευτικός έλεγχος

Προεμφυτευτική γενετική διάγνωση

Αρχική / Υπηρεσίες / Προεμφυτευτική γενετική διάγνωση

Προεμφυτευτικός έλεγχος

Προεμφυτευτική γενετική διάγνωση

Τα τελευταία χρόνια, έχει καταστεί δυνατός ο έλεγχος των εμβρύων πριν από τη μεταφορά τους στη μήτρα, με την τεχνική της προεμφυτευτικής διάγνωσης. Κάτι τέτοιο είναι πλέον εφικτό χάρη στη γνώση που έχουμε αποκτήσει σε μοριακό επίπεδο σχετικά με τους μηχανισμούς που παράγουν γενετικές ασθένειες. Η ικανότητα εκτεταμένης καλλιέργειας εμβρύων στο εργαστήριο και η ανάπτυξη της τεχνικής της βιοψίας εμβρύου έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη των ανωτέρω τεχνικών.

Οι προεμφυτευτικός γενετικός έλεγχος (PGT) αποσκοπεί στην εξάλειψη του κινδύνου για ζευγάρια που έχουν περισσότερες πιθανότητες μετάδοσης κληρονομικών νοσημάτων στους απογόνους τους, καθώς και στην αποφυγή της σημαντικής ψυχολογικής επιβάρυνσης από την αναγκαστική διακοπή κύησης, όταν ένα σοβαρό πρόβλημα διαγιγνώσκεται με την παραδοσιακή μέθοδο προγεννητικού ελέγχου (κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης). Επιπλέον, ο προεμφυτευτικός γενετικός έλεγχος συμβάλλει και στην αντιμετώπιση των πολλαπλών αποτυχημένων προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποίησης και των επαναλαμβανόμενων αποβολών.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά

είτε μέσω της παρακάτω φόρμας:

  Όνομα *

  Επώνυμο *

  Email *

  Υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

  Τηλεφωνική Επικοινωνία

  NAIOXI

  Τηλέφωνο *

  Ώρες επικοινωνίας *

  Οτιδήποτε άλλο θέλετε να προσθέσετε  Θα ήθελα να λάβω πληροφορίες από το FIVI και το Athens Medical Group μέσω e-mail στην παραπάνω διεύθυνση

  Δεν έχει σημασία ο λόγος,
  μπορουμε να σας βοηθησουμε.