Αρχική / Οι ιστορίες μας / Ελευθερία Κ.

Καλησπέρα σας θα ήθελα να αναφέρω την δική μου προσωπική ιστορία.

Με το σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι εδώ και 5 χρόνια και κάνουμε προσπάθειες για παιδί από την αρχή της σχέσης μας , δηλαδή 6 χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν ερχόταν κι έτσι καταφύγαμε στην μέθοδο της εξωσωματικής.

Σαν πρώτη προσπάθεια απευθυνθήκαμε σε ένα πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αλλά δυστυχώς απέτυχε.

Μετά από την πρώτη απογοήτευση, κάποια γνωστή μας μας πρότεινε τον ιατρό, κ. Χρήστο Παππά.

Από την πρώτη στιγμή μας φάνηκε άτομο εμπιστοσύνης κι ότι ξέρει και τί λέει και τί κάνει καθώς και ότι πάνω από όλα είναι άνθρωπος κι ύστερα γιατρός.

Φυσικά λόγω και της πρώτης μας προσπάθειας οι περισσότερες από τις εξετάσεις μας είχαν γίνει αλλά, παρόλα αυτά, έπρεπε να γίνουν κι άλλες. Αφού τις κάναμε με καλά αποτελέσματα – καθότι αν δεν ήταν εντάξει, ψεύτικες ελπίδες ο συγκεκριμένος γιατρός δεν θα σου έδινε- προχωρήσαμε.

Στη μονάδα σας ήρθαμε 2 φορές, την μία για την ωοληψία και την άλλη για την εμβρυομεταφορά έφταναν όμως για να καταλάβουμε ότι… οι άνθρωποι… οι νοσηλεύτριες και οι γιατροί; oι άνθρωποι στη μονάδα για την επεξεργασία των ωαρίων! Για ποιόν από όλους να πω και τί? Όλοι σας ένας κι ένας, έχετε πάρει ο καθένας τον ρόλο του πολύ σοβαρά και γι’ αυτό, σήμερα, τρεις μήνες τώρα έχουμε στην αγκαλιά μας τις πολύ όμορφες δίδυμες κορούλες μας.

Εκείνο το τηλέφωνο τις δύο συνεχόμενες ημέρες πως τα ωάρια ζευγάρωσαν με τα σπερματοζωάρια και τα δύο και πάνε μία χαρά στον διπλασιασμό τους, δεν τα ξεχνάω. Όλα πάνε καλά κυρία Ελευθερία. Η αγωνία για το τεστ μετά από 14 ημέρες ήταν από τις μεγαλύτερες στη ζωή μου.

Με την πρώτη προσπάθεια σε εσάς έμεινα έγκυος. Ευτυχώς, ναι μεν είχα μία υπέροχη εγκυμοσύνη αλλά οι μικρές μου βιάστηκαν λίγο να βγουν. 32 εβδομάδες. Όλα όμως πήγαν, κατ’ ευχήν, κι έτσι τις έχουμε σήμερα στην αγκαλιά μας.

Σας οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για το θαύμα που βοηθήσατε να γίνει και σας ευχόμαστε να δίνετε τόση ευτυχία στα ζευγάρια που δυσκολεύονται να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους φέρνοντας στον κόσμο ζωούλες.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και σας ευχόμαστε να έχετε μόνο επιτυχίες σαν την δική μας.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και σας ευχόμαστε να έχετε μόνο επιτυχίες σαν την δική μας.

Επόμενη ιστορία για ανάγνωση

Εκείνο το τηλέφωνο τις δύο συνεχόμενες ημέρες πως τα ωάρια ζευγάρωσαν με τα σπερματοζωάρια και τα δύο και πάνε μία χαρά στον διπλασιασμό τους, δεν τα ξεχνάω.